Merkgids voor het eiland

Natuurlijk zien wij hoe snel de wereld verandert, maar we hebben liever dat de wereld ziet hoe wij veranderen. Ook wij maken ons klaar voor de toekomst, in ons eigen tempo, op onze eigen manier. En daarmee willen we anderen graag inspireren. Laten zien dat groei en duurzaamheid elkaar kunnen versterken. En dat vernieuwing heel goed samengaat met koesteren wat je hebt. Op Goeree-Overflakkee gloort voor iedereen wat moois aan de horizon.

Bekijk hoe we onze identiteit hebben samengevat in een nieuwe merkgids.

Een uitnodigende filosofie

Met ‘Ontdek je eigen horizon’ willen we iedereen uitnodigen om het eilandgevoel, het gevoel van ruimte, zélf te ervaren.

Een activerende oproep

GO als activerende oproep aan toeristen, nieuwe bewoners, ondernemers en carrièreswitchers om hier je eigen horizon te ontdekken.

Een huisstijl die je omarmt

Een kleurenpalet gebaseerd op de pure tinten van het eiland, een eigenwijs en vriendelijk lettertype, een helder logo. Bescheiden maar zelfbewust. Een huisstijl om trots op te zijn.

Een beeldtaal met perspectief

Natuurlijk willen we ‘Ontdek je horizon’ ook in beelden tot leven laten komen. En dat is niet zo moeilijk, op een eiland waar voor iedereen wat moois aan de horizon ligt.

Ontdek je eigen horizon…

Ons doel is om (nieuwe) bewoners, ondernemers en bezoekers uit te dagen om te ontdekken hoeveel ruimte ons eiland biedt. Of je hier nu een vakantie of je de rest van je leven wilt doorbrengen. En of je hier een vak wilt leren, een baan zoekt of gaat ondernemen: op Goeree-Overflakkee gloort voor iedereen wat moois aan de horizon.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van ons logo, onze beeldbank of andere huisstijlelementen? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.