Altijd een partnerprogramma dat bij je past

Goeree-Overflakkee is een eiland met grote ambities op het gebied van recreëren, wonen en werken. Gebiedsmarketing is belangrijk in het waarmaken van die ambities: mensen inspireren hier naar toe te komen en ze te laten ontdekken wat het eiland hen te bieden heeft en andersom. Eilandpromotie wordt vooral succesvol als we dit samen met ondernemers en andere organisaties tot leven brengen.

Doe je mee? Bekijk welk partnerprogramma bij jou past.

Partnerprogramma recreatie

Dit eiland heeft een enorme aantrekkingskracht op bezoekers. Jaarlijks overnachten 2.500.000 toeristen op Goeree-Overflakkee en dit aantal wordt ieder jaar groter. Samen met jou willen we mensen inspireren hier naar toe te komen en ze laten ontdekken wat het eiland allemaal te bieden heeft en andersom.

Wil je weten hoe? Bekijk ons partnerprogramma recreatie.

Partnerprogramma wonen

Rust, ruimte en heel veel natuur. Een goede infrastructuur, moderne voorzieningen en toch maar dertig minuten rijden van de randstad. Een geweldige plek om te wonen. Vanzelfsprekend voor meer dan 50.000 eilandbewoners, een openbaring voor bezoekers. We willen laten zien waarom wonen hier zo fijn is dat we alles in huis hebben om hier het woongeluk te vinden.

Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk het partnerprogramma Wonen.

Partnerprogramma werken

We willen lokale ondernemers graag helpen met het aantrekken van personeel. Onze boodschap: als je hier werkt dan krijg je het prachtige eiland en alle ontspanningsmogelijkheden naast je werk cadeau. Wij vinden Goeree-Overflakkee daarom ook ‘de mooiste werkplek van Nederland’.

Bekijk het partnerprogramma Wonen.