Digitale ‘Blauwe Stapper’

Al jaren is ‘De Blauwe Stapper’ hét evenementen overzicht van Goeree-Overflakkee. Het is uitgegroeid tot een full-colour magazine met redactionele content en de leukste dingen om te doen. Uitgebracht in meerdere talen. Een mooi platform voor ondernemers om zichzelf te presenteren aan bewoners en bezoekers.

Door de Corona-crisis konden we dit jaar een streep halen door een groot deel van de evenementen. En de status hierover verandert ongeveer elke dag. De Blauwe Stapper als magazine schuift daarom door naar volgend jaar. Maar er is een fraai alternatief!  Eilandmarketing heeft een digitale versie van de Blauwe Stapper in het leven geroepen: Blauwestapper.nl*. Met iedere maand de leukste dingen om te doen op je mobiel!

*Met de komst van onze nieuwe bezoekerswebsite visitgo.nl begin 2021 is de digitale versie van de ‘Blauwe Stapper’ komen te vervallen. In hetzelfde jaar is de papieren versie van de ‘Blauwe Stapper’ vervangen door de ‘Eropuitkrant’.

De leukste dingen om te doen

Om de digitale Blauwe Stapper onder de aandacht te brengen hebben we voor onze Eilandpromotors een display ontwikkeld.

Wil jij ook Eilandpromotor worden?

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van onze merkstijl? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.