Advertorial in de Eropuitkrant

Jaarlijks geven wij de ‘Eropuitkrant’ uit. Hierin staan leuke dingen om te doen op Goeree-Overflakkee. Daarnaast bevat de krant een overzicht met alle evenementen op het eiland. De krant wordt uitgegeven in het Nederlands en in het Duits. De oplage is 50.000 en de krant wordt verspreidt over het hele eiland. Adverteerders kunnen een plaatsing reserveren in de vorm van een ‘Advertorial’. Dit houdt de krant leesbaar en aantrekkelijk om te lezen zonder storende advertenties. Een advertorial kost €350,-*.

*Eilandpromotors krijgen €100,- korting op een plaatsing.

De krant wordt opgedeeld in een aantal thema’s waaronder GO sportfanaat, GO natuurmens, GO cultuurproever, GO tijdreiziger(historie), GO fijnproever (eten) en GO eilandshopper. Juist door de content zo in te delen, spreken we verschillende doelgroepen heel concreet aan. We kiezen in de krant niet voor advertenties, maar voor redactionele blokken. Hierdoor krijg je een krant die rustig is qua opmaak, sfeer uitstraalt en lekker weg leest. De tekst wordt voor je geschreven én naar het Duits vertaald. Het aanleveren van een goede foto en enkele punten met betrekking tot de inhoud is genoeg. De afmetingen van het redactionele blok zijn circa 10x14cm (formaat A6). Het aantal woorden ca 50.

Evenementen zijn in deze tijd moeilijk planbaar. Daarom kiezen we bewust voor een indeling op thema. Als het mogelijk is plaatsen we evenementen ook in de krant. Op de nieuwe website visitgo.nl wordt de evenementenkalender sowieso dagelijks bijgewerkt. In de krant verwijzen wij hier continu naar. De Eropuit krant verschijnt dit jaar in minimaal 2 edities: voorjaar/zomer en herfst/winter. De krant verschijnt in het Nederlands en Duits en wordt via distributiepunten op het eiland verspreid. De Nederlandse en Duitse versie is exact gelijk. Je adverteert derhalve in beide kranten tegelijk. Oplage 30.000.

Eilandfan

Redactioneel blok (Nederlands én Duits) in voorjaar/zomereditie € 350,-

Eilandpromotor

Redactioneel blok (Nederlands én Duits) in voorjaar/zomereditie € 250,-

“De krant verschijnt in tabloid formaat en wordt via distributiepunten verspreid”

Partnerprogramma recreatie