Een krant boordevol ideeën

Samen met ondernemers lanceerde Eilandmarketing de eerste editie van de Eropuit krant. Een krant boordevol ideeën om vrije tijd op het eiland prettig te besteden. De krant is bestemd voor zowel vakantiegangers, bezoekers als eilandbewoners. Of je nu rustzoeker, natuurliefhebber, sportfanaat, shopper of fijnproever bent: De Eropuit krant biedt leuke tips voor iedereen. De krant is verkrijgbaar bij talloze accommodaties, horeca en winkels op heel Goeree-Overflakkee.

Vertaling naar online

Een gratis krant is een geweldig communicatiemiddel voor de vrijetijdsbesteding. De krant is, net als de website, opgedeeld in thema’s. Ieder thema in de krant heeft een eigen spread. Wil je weten wat er nog meer te doen is in een bepaald thema? Scan de QR-code onderaan de pagina. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de thema pagina op visitgo.nl.

Heb jij de krant nog niet? Bekijk waar de Eropuitkrant gratis is af te halen!

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van ons logo, onze beeldbank of andere huisstijlelementen? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.