De mooiste werkplek van Nederland

We willen lokale ondernemers graag helpen met het aantrekken van personeel. Achter de schermen is gewerkt aan een nieuw concept, nieuwe website en campagne. Onze boodschap: als je hier werkt dan krijg je het prachtige eiland en alle ontspanningsmogelijkheden naast je werk cadeau. Sollicitanten ontvangen bij hun eerste gesprek van deelnemende bedrijven een eilandbrochure. Wanneer ze de baan krijgen kunnen ze kiezen uit één van de eilandbenefits. Een leuke activiteit waarmee ze het eiland (nog) beter leren kennen.

Alles over werken op een eiland

Onderdeel van het onder de aandacht brengen van de vacatures en het werken op het eiland is de gloednieuwe website werkengo.nl. Hier worden sectoren, bedrijven, vacatures en stage- en leerplekken op het eiland uitgelicht. De komende maanden werken we aan het compleet maken van deze site. Ben je benieuwd? Neem dan alvast een kijkje op werkengo.nl. Ben je werkgever en wil je jouw vacatures gratis op de website laten plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Toonaangevende sectoren voor Goeree-Overflakkee

De zorg, toeristische sector, dienstverlening én handel zijn belangrijke bedrijfssectoren op Goeree-Overflakkee. Maar ook sectoren die je niet direct verwacht zijn goed vertegenwoordigd. Zo timmert het eiland lekker aan de weg in de bouw en lopen we voorop op ICT gebied. Zo zijn hier toonaangevende bedrijven op het gebied van e-commerce, electronica en online verzekeren gevestigd. Hier kun jij je als developer prima ontwikkelen.

Alle vacatures op één plek

Voor iedereen die een baan zoekt op Goeree-Overflakkee hebben we zoveel mogelijk actuele vacatures verzameld. Hiervoor werken wij samen met bedrijven op het eiland. Van de bakker om de hoek tot de gemeente en alles daartussenin. Een vacature plaatsen kan al vanaf  € 100,- per maand!