Welkomstbrochure

We vinden het belangrijk dat onze bezoekers hier een fijne tijd hebben. Daarnaast willen wij jou als recreatieondernemer de mogelijkheid geven om het eiland én jezelf te presenteren. Daarom hebben we een welkomstbrochure ontwikkeld waarmee we een tipje van de sluier oplichten over wat het eiland allemaal te bieden heeft. Daarnaast biedt de brochure praktische informatie over de nabije omgeving van je accommodatie, inclusief uitneembare kaart!

Bekijk hoe jij je gasten een warm welkom kunt heten.

Geef jouw gasten een warm welkom!

Weg van huis, uit je comfortzone en op een vreemde plek. Dat maakt een vakantie natuurlijk spannend en leuk, maar soms is het fijn dat je niet alles zelf uit moet zoeken. Je wilt je tijd zo goed mogelijk benutten en dan is het niet altijd leuk om met praktische dingen bezig te zijn, ook al zijn ze belangrijk. Vakantie is ontdekken en beleven, maar vaak weet je niet altijd waar je moet beginnen. Daarom hebben we een welkomsten inspiratie brochure ontwikkeld. Naast een aantal inspirerende suggesties voor de dagbesteding staan hierin ook wat praktische zaken. Daarbovenop bieden we de kans om jezelf en jouw bedrijf voor te stellen. Ontvang jouw gasten met open armen en help ze ‘lekker op weg’!

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van ons logo, onze beeldbank of andere huisstijlelementen? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.