Het eilandgevoel van …

Wat maakt wonen op een eiland bijzonder? In dit vierluik vertellen eilanders waarom zij zo genieten van hun plek op Goeree-Overflakkee.

Eilandmarketing verzorgde het concept en de regie van deze vier video-portretten.

Een uitnodigende filosofie

Met ‘Ontdek je eigen horizon’ willen we iedereen uitnodigen om het eilandgevoel, het gevoel van ruimte, zélf te ervaren.

Een activerende oproep

GO als activerende oproep aan toeristen, nieuwe bewoners, ondernemers en carrièreswitchers om hier je eigen horizon te ontdekken.

Een huisstijl die je omarmt

Een kleurenpalet gebaseerd op de pure tinten van het eiland, een eigenwijs en vriendelijk lettertype, een helder logo. Bescheiden maar zelfbewust. Een huisstijl om trots op te zijn.

Een beeldtaal met perspectief

Natuurlijk willen we ‘Ontdek je horizon’ ook in beelden tot leven laten komen. En dat is niet zo moeilijk, op een eiland waar voor iedereen wat moois aan de horizon ligt.

Ontdek je eigen horizon…

Ons doel is om (nieuwe) bewoners, ondernemers en bezoekers uit te dagen om te ontdekken hoeveel ruimte ons eiland biedt. Of je hier nu een vakantie of je de rest van je leven wilt doorbrengen. En of je hier een vak wilt leren, een baan zoekt of gaat ondernemen: op Goeree-Overflakkee gloort voor iedereen wat moois aan de horizon.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van ons logo, onze beeldbank of andere huisstijlelementen? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.