Complete natuurgids van het eiland

Van dynamisch duinlandschap tot savanne-achtig moeraslandschap dat meekleurt met de seizoenen. We bese en het niet iedere dag, maar op Goeree-Overfl akkee is de natuur altijd dichtbij! Vijfentwintig prachtige gebieden, beheerd door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en het Zuid-Hollands Landschap liggen verspreid over het hele eiland. Een oase voor iedere natuurliefhebber! Maar waar vind je al die mooie plekken?

Kaarten, routes en verborgen parels

Samen met alle natuurbeheerders heeft Eilandmarketing een complete gids ontwikkeld om alle natuur op Goeree-Overflakkee in kaart te brengen. Naast schitterende foto’s staat de gids boordevol tips, kaarten, routes en interessante bezienswaardigheden zoals uitkijkpunten en vogelhutten. Een echte must have voor elke natuurliefhebber. De natuurgids is verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp en bij diverse boekhandels op het eiland.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het gebruik van ons logo, onze beeldbank of andere huisstijlelementen? Of wil je advies en ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten als eilandpromotor? Neem dan contact op met Eilandmarketing voor het maken van een afspraak. We verwelkomen je graag in ons Inspiratiepunt, ’t Blaeuwe Huus, in Ouddorp.