Eilandkaart

Een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk is bezoekers en inwoners wijzen op al het moois wat het eiland  te bieden heeft. Wij hebben hiervoor een betaalbare, aantrekkelijke kaart ontwikkeld die in één oogopslag laat zien waar de leuke dingen op het eiland zich bevinden. Een perfect uitgangspunt voor een leuke tijd op Goeree-Overflakkee.

Drie versies

Om het gebruiksgemak van de kaart te vergroten hebben we ervoor gekozen om drie versie uit te brengen. We starten met de eilandkaart west en hierna volgen de eilandkaart midden en de eilandkaart oost. Zo heb je altijd de kaart van de omgeving waar jij op vakantie bent.

3-D objecten en accommodaties

Het is natuurlijk erg handig om je te oriënteren vanaf de plaats waar je verblijft. Wij hebben daarom alle accommodaties in het betreffende gebied op de kaart gezet. Ook zijn bepaalde POI’s en landmarks in de kaart geplaatst al 3-D object. Dit levert een fraai kaartbeeld op.

De eilandkaarten zijn vanaf mei verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp.

Ontdek je eigen horizon…

Ons doel is om (nieuwe) bewoners, ondernemers en bezoekers uit te dagen om te ontdekken hoeveel ruimte ons eiland biedt. Of je hier nu een vakantie of je de rest van je leven wilt doorbrengen. En of je hier een vak wilt leren, een baan zoekt of gaat ondernemen: op Goeree-Overflakkee gloort voor iedereen wat moois aan de horizon.